Bruidsfotografie | Arien en Natelie trouwen in Oud-Beijerland

Bruidsfotografie | Arien en Natelie trouwen in Oud-Beijerland

Waar moet ik beginnen bij het schrijven van een weblog over deze geweldige dag? Zal ik starten bij Arien die veel te vroeg arriveerde met zijn Kever bij Natelie en door zijn schoonmoeder op afstand werd gehouden met koffie. Iets vertellen over hoe Natelie werd verrast door Arien? Hoe hij haar op 17 juni 2016 rond 4.00 (AM) ontvoerde naar Malaga, daar rozen kocht, op het strand haar ten huwelijk vroeg en diezelfde dag weer terugvloog naar Nederland? Dat de huwelijkse voorwaarde van Arien een aquarium was? Misschien is het ook wel leuk om te starten met de agenten in Oud-Beijerland die bij mijn verkeerd geparkeerde auto een boete stonden te tikken en alleen nog maar op ‘enter’ hoefden te tikken… Leuk misschien om te vertellen hoe het afliep? Zoiets?

Twijfel of dit wel een pakkend begin is en kan maar beter starten bij de ontspannen en altijd opgewekte Natelie, die in de achtertuin werd opgemaakt en door haar visagiste zo vol haarlak werd gespoten dat een extra gat in de ozonlaag onstond. Pakkender misschien is beginnen over het uitzonderlijke zomerse weer deze dag: 32 graden en de stralend blauwe lucht. Dan moet ik ook niet vergeten te schrijven over de meeuw (of was het een reiger) die over de tuin vol daggasten vloog en een aantal maatpakken trakteerde op helder witte poep. Maar zijn dit geen onnodige details?

De reportage bij het Hof van Moerkerken in Mijnsheerenland is natuurlijk ook prima om mee te openen. Maar het Land van Es in Strijen, moet ik dan ook zeker niet vergeten! Daarbij kan ik dan mooi aansluiten bij de spontane stijl van het bruidspaar. Maar er zijn nog meer mogelijkheden: de bruidstaart die werd aangesneden in de kofferruimte van de Kever, de wensballon die alleen maar wilde dalen, de broer die op trompet speelde op het bordes van het stadhuis, de tweeling F+V die de ringen bracht, het bier dat in kruiwagens vol water koel werd gehouden of het noodweer dat ‘s avonds los barstte. Genoeg stuff dus!

Dat blog gaat wel lukken, nu eerst de foto’s!

Reacties