Bruidsfotografie | Art + Anne trouwen in Oud-IJsselmonde

Bruidsfotografie | Art + Anne trouwen in Oud-IJsselmonde

In Monaco vroeg Art of Anne met hem wilde trouwen. Het was een ‘retorische’ vraag, want Anne wist het antwoord al sinds ze in Havo 5 verkering kregen! Monaco was deze dag vooral aanwezig in de vorm van een Wiessman Roadster, maar minder in het weer…. Het regende bijna de hele dag, maar aan niets was te merken dat ze zich hierdoor uit het veld lieten slaan. Overal party-tenten, stevige paraplu’s en mooie binnenlocaties. Na de ontmoeting bij Anne in Barendrecht reden we naar Mijnsheerenland voor een reportage bij het Hof van Moerkerken. Ook als het regent, is het daar prachtig! Ook al was het gras nat, Anne wilde beslist gedanst hebben in de regen! Het mooie van een donkere regenachtige dag, is de uitdaging om gebruik te maken van extra licht en flitsers.

In Barendrecht wachtten 55 gasten hen op en alsof de regen nog niet genoeg was, werd een enorme sneeuwbui van rozenblaadjes over hen uitgestort. Welkom bruidspaar! Voor het burgerlijk huwelijk en het feest, reden we naar het Koetshuis in Oud-IJsselmonde. Mooie locatie aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Het werd zowaar nog droog ook, dus kon er gegooid worden met de bruidegom!

Na het diner, vertrokken we naar de Maranathakerk in Rotterdam, waar de vader van Art hun huwelijk inzegende. Na het feest vertrok het bruidspaar naar Portugal. Daar was het droog, scheen de zon en was het 25 graden!

Geniet opnieuw van hun prachtige dag met de foto’s hieronder!

Reacties