Bruidsfotografie | Chris en Esther trouwen rond de IJssel

Bruidsfotografie | Chris en Esther trouwen rond de IJssel

Bij sommige bruiloften voegt mijn tekst weinig toe aan het verhaal van de dag. Deze bruiloft valt in die categorie! Je kunt dus ook gewoon stoppen met lezen en foto’s gaan kijken…

Of je moet zo nieuwsgierig zijn, dat je echt meer wilt weten. Over hun eerste date bijvoorbeeld, waarbij Chris haar maar meteen meenam naar het gala van zijn studentenvereniging, maar de vonk niet direct oversloeg. Je kunt het je niet meer voorstellen als je hen nu samen ziet! Over de muziek die Chris maakt met de band en die een band schept. Over het tuinhuis in Krimpen waar Esther vroeger woonde. Een tuinhuis met een ouderwetse bel waar Chris aan moest trekken om zich te melden bij zijn bruid. Maar hij was er allang en veel te vroeg en dus verstopt achter de gordijnen in de woonkamer. Ook nieuwsgierig naar de reacties op het prachtige pak van Chris? Hij scoorde veel likes, maar toch nog net iets minder dan Esther!

Benieuwd naar de fotolocaties van Chris en Esther? We hadden een back-up locatie voor als het zou regenen, gevonden. Een locatie waar de grootste hoosbuien geen probleem zouden zijn, want de ark van Noach lag ernaast! De verzamelplek voor de daggasten met het bruidspaar zou je op het eerste gezicht missen als je er snel voorbij zou rijden. Maar in de beschutting van containers en met het zicht op de IJssel (gevangenis) een prima locatie. Ook bijzonder geschikt om nog een rondje te scheuren met de quad van je pa! Ook interessant om te weten dat de blauwe Mercedes van opa van hetzelfde bouwjaar als ik was … Zoiets zorgt voor verbondenheid!

Als je hier bent aangekomen met lezen, dan wordt het nu toch echt tijd om de foto’s te gaan bekijken!

Reacties