Bruidsfotografie | Jurrian en Perita trouwen in Montfoort

Bruidsfotografie | Jurrian en Perita trouwen in Montfoort

Heen en weer swipen op Tinder om de liefde van je leven te vinden? Niet nodig! Doe zoals Jurrian en Perita deden. Iedere dag heen en weer varen op dezelfde pont. Eerst kijken, dan hallo zeggen, vervolgens wat praten, Valentijnskaartje posten, wat garnalen eten samen en de rest gaat dan vanzelf! Sense and simplicity, zakmazehhe….

Met zijn BMW M3 was het snel duidelijk dat de bruidegom in aantocht was. We kozen voor de polder en Goudasfalt om foto’s te maken. Omdat kou volgens Jurrian ook een emotie is en dus tussen je oren zit, hadden we geen last van 3 graden boven 0 en de snijdende wind. Dat scheelde een jas! Al hadden we last van de kou gekregen, dan was het aanduwen van de BMW weer voldoende geweest om op temperatuur te komen…

Na de lunch bij Perita thuis in Stolwijk, reden we naar de Comanderije van Sint-Jan in Montfoort. Daar werd de ceremonie gehouden. In het Kasteel van Montfoort waren vervolgens het diner en later het feest. Daar tussendoor reed een prachtige klassieke schoolbus voor om alle daggasten naar de kerk van Stolwijk te rijden. Daar werd hun huwelijk ingezegend.

Het bruidspaar is vertrokken naar Zeeland. Het grote voordeel van wonen in Zeeland? Je bent er altijd op vakantie! Kujbeheriepe?

Reacties