Bruidsreportage | Robbert en Eline trouwen in Rotterdam e.o.

Bruidsreportage | Robbert en Eline trouwen in Rotterdam e.o.

Trouwen op dierendag 4 oktober! Dat is met een speciale reden? Nee, het enige wat ze konden bedenken was dat Robbert heel goed ‘animal crackers’ na kan doen én dat ze zes jaar heen en weer fietsen van Krimpen naar Moerkapelle nu wel genoeg vonden. Zit wat in!

Maar hoe dan ook, Eline trouwde op deze dag haar romantische rozenkweker en stoere kickbokser Robbert! Veel prinsen halen dit niveau van romantiek en power niet!

In de duinen en aan het strand van Schevingen had ik hen al eerder gefotografeerd. Dat was mooi, maar deze dag zou het toch winnen. Alles was goed voorbereid. De verbouwing van het ouderlijk huis van Eline was precies op tijd klaar en de tuin was ‘wedding-proof’. De gasten konden komen!

We reden naar Rotterdam en kozen eerst de Veerhaven als decor en daarna het park rond het Heerenhuys en de Parqiet. De zon liet zich deze morgen niet of nauwelijks zien, maar voor Eline en Robbert maakte dat allemaal niet heel veel uit. Gelijk hadden ze natuurlijk. Raak niet uit balans als de zon niet schijnt, koud is, regent of hagelt. Het komt altijd goed!

Reacties