Loveshoot | Elise & Frank

Loveshoot | Elise & Frank

Als je op Cuba een huwelijksaanzoek doet, trouw je natuurlijk in Havana, Jamaica of op de Bahama’s! Het wordt nog mooier… Frank en Elise trouwen in Hellevoetsluis! Ze hebben een gemakkelijk te onthouden datum gekozen: 10.06.2016, want 10 + 6 = 16…. Sommige mannen vergeten hun trouwdatum, maar Frank zal nooit een excuus kunnen bedenken!

Deze morgen ontmoeten we elkaar in de koffiebranderij Santas aan de Lekhaven in Rotterdam. Deze locatie is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feest voor je neus omdat de koffie van Santas en de verse koeken van de Koekela geen foute combinatie is!

Frank en Elise zijn fervente motorrijders, maar deze keer waren ze gewoon met de auto. De reden was eenvoudig: het haar van Elise zat perfect en een helm zou het flink verpesten. Ze zagen er niet alleen prachtig uit, ze hadden er ook zin in. We troffen het bijzonder op deze locatie met aardige mensen die (verse) koffie voor ons zetten, bloemen die speciaal voor Elise op alle traptreden waren neergezet en buiten zelfs een heerlijk zonnetje.

Nu aftellen naar 10.06.2016!

Reacties